Krujë, Shes Tokë 15.200 m²

Kodi i Njoftimit: #551      Data e Njoftimit: 17.08.2017
Like our Facebook Page

Krujë, Gramëz/Fushë Krujë, shitet tokë me sipërfaqe 15.200 m2. Toka është me Çertifikatë Pronësie. Eshtë tokë e sheshtë dhe e përshtatshme për ferma bujqësore, sera etj. Ofrohet mundësi ndërrimi me hyrje, dyqan, makinë.
Çmimi : 8 €uro/m2 i diskutueshëm
Për detaje të tjera ju lutem kontaktoni në 0685299838
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar