Njoftime.NET

Krevat Masazhi "NUGA BEST" për Shitje

Kodi i Njoftimit: #808      Data e Njoftimit: 08.09.2017

  +355692771114

Like our Facebook Page
Krevat Masazhi Nuga Best NM 5000E
1. Relaksim trupi.
2. Akupresura. Bën trajtimin e shpinës.
3. Trajtim në nxehtësi. Mundëson Qarkullim gjaku më të shpejtë dhe më të mirë.
4. Hiropraktika. Rregullon shtrembërimin e shtyllës kurrizore.
5. Rrezet infra të kuqe. Përmirëson cilësinë e gjakut dhe forcon qelizat e trupit.
6. Trajton këmbët. Variçet. 
7. Spondeliatrozën. Qafën.
8. Mesin. Nervin Shiatik.

Çmimi i negociueshëm
Për të tjera detaje ju lutem kontaktoni +355692771114
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar