Korçë, shes truall 8.000 m², buzë Autostradës Korçë-Kapshticë

Kodi i Njoftimit: #593      Data e Njoftimit: 21.08.2017

  nikolicarivaso@gmail.com

Like our Facebook Page
Buzë Autostradës Korçë-Kapshticë, mbrapa SMT-së, shitet Tokë -Truall 8.000m2. Trualli shitet i tëri ose pjesërisht sipas, dëshirës suaj. Trualli ndodhet brenda vijës së verdhë të qytetit të Korçës dhe është i përshtatshëm për ndërtim biznesi ose pallatesh. Prona është e pajisur më Çertifikatë Pronësie. 
Çmimi për m2 është tepër i arsyeshëm
Për më shumë detaje ju lutem më kontaktoni nëpërmjet 0692135719 ose email : nikolicarivaso@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar