Njoftime.NET

Kopshti Jonis kerkon te punesoje 1 Edukatore per Cerdhe dhe 1 per kopesht

Kodi i Njoftimit: #3056      Data e Njoftimit: 11.06.2019
Kopshti Jonis kerkon te punesoje 1 Edukatore per Cerdhe 1 per kopesht
Tel: +355 69 39 42 184 
Adr: UNAZA E RE, PALLATI DUBRAKU, TIRANË

Afrim   (#NZB811)

  +355 69 39 42 184

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar