Konsulent ne gjuhen Spanjolle.

Kodi i Njoftimit: #4013      Data e Njoftimit: 19.04.2021

AliExpress kerkon te punesoje Konsulent ne gjuhen Spanjolle:


-eksperienca e meparshme ne kete fushe perben avantazh:
-te jene ambicioz dhe me deshire per tu rritur profesionalisht;

-disponibiliteti ne pune full-time;

-aftesi te mira komunikuese dhe i/e afte te punoje ne grup.


Sigurojme ambient pune komod, dinamik dhe motivues.
Paga motivuese baze + bonuse ditore/ javore/ mujore. Trajnime profesionale dhe mundesi rritje ne detyre.

Na kontaktoni tani

E-mail: info@ids.al
Cel. : Tel: 0697035900

IntercomDataService group   (#CZU285)

  info@ids.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar