Konsulent marketing ne gjuhen Italiane & Spanjolle.

Kodi i Njoftimit: #3992      Data e Njoftimit: 19.04.2021

Kerkohen te punesohen

Konsulent marketing  ne gjuhen Italiane & Spanjolle.

Eksperienca e meparshme nuk eshte kriter i domosdoshem, deshira per te punuar dhe rritje ne karriere,  po!

Disponibiliteti ne pune  full-time dhe part-time, 4-6-8 ore

Aftesi te mira komunikuese dhe i/e afte te punoje ne grup.

Sigurojme ambient pune komod, dinamik dhe motivues.

Paga motivuese baze + bonuse ditore/ javore/ mujore.

Trajnime profesionale  dhe mundesi rritje ne detyre.

Cel: 0697035900
 

IntercomDataService group   (#CZU285)

  info@ids.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar