Konsulent i cili ka jetuar në Zvicër dhe zotëron një nga gjuhët frengjisht, gjermanisht, italisht

Kodi i Njoftimit: #3946      Data e Njoftimit: 25.09.2021

Qyteti: Tiranë


NorthWind  agjensia më e madhe e web marketingut në Shqipëri, është në kërkim për konsulent marketingu që ka jetuar në Zvicër. 

Personat e interesuar duhet:

Të zotërojnë një prej gjuhëve që fliten në Zvicër (gjermanisht, italisht, frengjisht).
Të jenë me ose pa eksperiencë.
Të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale.
Të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale.


Ofrojmë:

Kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë.
Paga deri në 120.000 Lekë.
Fleksibilitet në punë.
Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.

NorthWind  e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta, na bën konkurues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë, jeni te mirëpritur të paraqiteni tek zyrat tona për informim mbi procesin e punës dhe intervistë, ose dërgoni CV tek adresa e E-mail:info@northwind.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/ 0697021201

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar