Konsulent Anglisht (6PM-12AM)

Kodi i Njoftimit: #4816      Data e Njoftimit: 20.01.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind, agjensia më e madhe e Web Marketing, është duke kërkuar:
- Konsulent Part-Time në gjuhën Angleze.

Personat e interesuar duhet:
  • Të zotërojnë gjuhën Angleze.
  • Të jenë me ose pa eksperiencë.
  • Të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale.
  • Të kenë motivim dhe dëshirë për rritje profesionale.
  • Të kenë disponibilitet për të punuar me kohë të pjesëshme në orarin 18:00-00:00.

Ofrojmë:
  • Kontratë pune të rregullt me kontribute të paguara nga ana jonë.
  • Paga të kënaqshme.
  • Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin për të cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar