Kerkojme Rekrutuese me eksperience

Kodi i Njoftimit: #4318      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  info@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


TSTS Group, operon ne fushen e punesimit detar dhe kerkon te punesoje rekrutuese me eksperience.
Kriteret:

Duhet te dije Anglisht
Perben avantazh gjuha italiane.
Te kete eksperience 3 vjecare ne Departamentin e Burimeve Njerezore.
Kandidatet e interesuara te dergojne CV ne adresen e email-it info@tstsgroup.com.
Ose te telefonojne ne nr e telefonit: 0672030610/ 0672030670
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar