Kerkojme Operatore Call Center Anglisht - Italisht - Gjermanisht - Spanjisht - Greqisht

Kodi i Njoftimit: #3880      Data e Njoftimit: 23.11.2020

Enterprise   (#NMV899)

  ehareshka@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Nese po kerkoni nje pune komode, me te ardhura te larta dhe keni njohuri te nje prej gjuheve te huaja mos hezitoni te na kontaktoni per te lene nje orar per interviste. 

- Anglisht 
- Italisht 
- Gjermanisht
- Spanjisht
- Greqisht 

Ju ofrojme:
• Page baze dhe BONUSE te larta ne baze te performances
• Ambient pune ideal dhe komod
• Rritje profesionale
• Fundjave te lire 
• Udhetime turistike
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar