Kerkojme operatore!!!

Kodi i Njoftimit: #3800      Data e Njoftimit: 23.04.2021

Qyteti: Tiranë


Nise muajin ne Intercomdataservicegroup (IDS), thjeshte dhe shpejt,vetem me nje interviste!

Apliko tani,edhe ne rast se ke pak eksperience te meparshme si operator.

Kerkohet vetem:

- Njohuri e gjuhes italiane

- Njohuri baze ne perdorimin e kompjuterit

- Eksperienca e meparshme perben avantazh.

Ofrojme per ju:

Mundesi per te punuar me turne 4 -- 6 dhe 8 ore,nga e Hena ne te Shtune.

- Pagesa shume e kenaqshme

- Bonuse nga me te lartat

- Ambjent komod dhe i qete pune.

Dergo aplikimin tend nepermjet dy formave tona te kontaktiti.

WhatsApp:0697035900

Tel:0697035900

IntercomDataService group   (#CZU285)

  info@ids.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar