Kërkojmë operator telefonik në gjuhen italiane!

Kodi i Njoftimit: #4832      Data e Njoftimit: 12.12.2022

Eupune   (#NAD494)

  kontakt@eupune.info

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 400 Lekë


Kërkojmë operator telefonik në gjuhen italiane,luce/gas!

Kërkohet nivel mesatar i gjuhës italiane!
Me ose pa eksperience të mëparshme!
Disponibilitet part time/full time, me turne të alternuara!
Dëshire dhe vullnet për pune!

Ofrojmë:Pagesa 400lek/ora!
Bonuse ditore,javore,mujore!
Fundjava pushim!
Adresa:Brryli,Tirane
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar