Kërkojmë kujdestare fëmijësh në Zvicer!

Kodi i Njoftimit: #4834      Data e Njoftimit: 12.12.2022

Eupune   (#NAD494)

  kontakt@eupune.info

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 800 Euro


Kërkojmë kujdestare fëmijësh në Zvicer!
Kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijet!
Ofrojmë biletat e udhetimit,banesen, jetesen gjatë kohës së qëndrimit,1 ditë pushim dhe pagesa mujore!
Fillimi punës:Dhjetor 
Adresa:Zürich,Zvicer
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar