Kërkojmë grup italisht,luce/gas!

Kodi i Njoftimit: #4833      Data e Njoftimit: 12.12.2022

Eupune   (#NAD494)

  kontakt@eupune.info

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 10000 Lekë


Kërkohet grup +supervizor
për fushatën Luce/Gas.

Preferohen të ken minimalisht 3 muaj eksperience në kete fushate!

Disponilibiteti part time/full time!

Ofrojme pagese të veçante per grupin dhe bonuse të kënaqshme!

Adresa:Brryli 

 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar