Njoftime.NET

Kërkoj të Blej Dyqan në Tiranë

Kodi i Njoftimit: #553      Data e Njoftimit: 17.08.2017
Kërkoj të blej një dyqan të vogël në Tiranë. Dyqani të jetë në zonë të populluar dhe me një çmim maksimumi deri në 35.000 €uro. Ofrohet në këmbim dhe një Audi Q7.
Pres Ofertat tuaja në 0675543943

  0675543943

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar