Kerkohet te rekrutohen Agjent , Retention , HR , Team Leader ne call center (italisht , Spanjisht )

Kodi i Njoftimit: #4385      Data e Njoftimit: 14.09.2021

IDEAL GROUP ALBANIA   (#NKP246)

  idealgroupalbania@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 1000 Euro


Kerkohet te rekrutohen

✅ 50 Agjent per apertura Italisht

✅ 50 Agjent per apertura Spanjisht

✅ 2 persona HR

✅ 10 persona Retention Italisht dhe Spanjisht

✅ 10 persona Team Leader Italisht dhe SpanjishtWater.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar