Kerkohet Shites/e ne DUTY FREE ne anije

Kodi i Njoftimit: #4369      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për "Shites/e" në Duty Free në anije

Për të përfituar mundesinë e punësimit në bordin e trageteve, duhët të përmbushni kriteret si në vijim.
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.

Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj
Kostoja e jetesës mbulohet nga kompania.


Të interesuarit të dergojne CV ne adresen e email-it crew@tstsgroup.com ose të telefonojnë në numrat e telefonit
0697093503/ 0672030670
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar