Kërkohet kuzhuniere

Kodi i Njoftimit: #3134      Data e Njoftimit: 15.08.2019

Call Center   (#NTM676)

  +355 69 707 0820

Like our Facebook Page
Kopshti Koloouçat kërkon të punosëje një kuzhuniere.
Preferohet të ketë eksperiencë në kuzhinë dhe gatimet për fëmijët. Mosha 35-45 vjeç.
Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar