Njoftime.NET

Kërkohet Kuzhinier/e

Kodi i Njoftimit: #1300      Data e Njoftimit: 12.12.2017
Carnevale Coffee & Shop kërkon të punësojë Kuzhinier/e
Eksperienca në punë të mëparshme përbën avantazh
Të jenë të aftë për të punuar në grup
Të jenë të komunikueshëm me klientët
Të jenë të kujdesshëm ndaj higjienës në vendin e punës dhe asaj personale
Të interesuarit të kontaktojnë në 066 7002 360

  0667002360

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar