Kerkohet Konsulent Marketingu/FRENGJISHT

Kodi i Njoftimit: #3535      Data e Njoftimit: 23.10.2020

Weweb agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim konsulent marketingu ne gjuhen frenge

Personat e interesuar duhet:
  • Te zoterojne gjuhen Frenge ne nje nivel B1/B2
  • Te jene me ose pa eksperience
  • Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.
  • Te kete motivim dhe deshire per ngritje profesionale

Ofrojme:
  • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
  • Paga konkurruese
  • Fleksibilitet ne pune
  • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë.Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail: info@we-web.al

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 707 5027

Weweb   (#CVS595)

  info@we-web.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar