Kerkohet Konsulent Imobiliar

Kodi i Njoftimit: #3701      Data e Njoftimit: 06.03.2021

First Invest agjensi imobiliare   (#NZY388)

  firstinvestalbania@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


First Invest Real Estate po te kerkon ty!

Ke aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi?
Energjik/e dhe ambicioz/e.
Mosha e kandidateve mbi 23 vjec.
Te kete perfunduar arsimin e larte.
Perdorimi I programeve baze te kompjuterit.
Gjuha e huaj perben avantazh.
Dergoni CV ne:
 e-mail:hr@firstinvest.al
Instagram: firstinvestalbania.
Facebook: First Invest Real Estate Albania.
Kontakt:0692862514
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar