Kerkohet Kamarier/e. Paga duke nisur nga 1200 $ + bonuse

Kodi i Njoftimit: #4777      Data e Njoftimit: 28.03.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detar, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson karriere te ndryshme.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin Kamarier/e në bordin e krocerave të kompanise MSC duhet te permbushni kriteret si me poshte:

Kriteret:
-Mosha 18-45 vjec.
-Njohje e mire e gjuhes angleze/ italiane ose gjuheve te tjera.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
-Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje.

Page hyrese duke nisur nga 1200 $ neto ne muaj + bonuse
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.

Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.

Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 067203061
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar