Kerkohet Instruktor vallezimi ne bordin e krocerave

Kodi i Njoftimit: #4644      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin e instruktorit te vallezimit në bordin e krocerave  duhet te permbushni kriteret si me poshte:

•Të zotërojë rrjedhshëm anglishten të paktën 2 gjuhë të tjera evropiane (italisht, portugalisht, gjermanisht, spanjisht dhe frëngjisht);
•Përvojë  si Instruktor/e kërcimi 

Ofrohet:
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Pagesa duke nisur nga 1200$ neto.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania

Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar