Kërkohet ekonomist/e

Kodi i Njoftimit: #3593      Data e Njoftimit: 16.07.2020

Qyteti: Vorë


Kërkohet Ekonomist/e

Të ketë mbaruar fakultetin ekonomik,
Të jetë e aftë të punojë në grup,
Të dijë njërën nga gjuhët Anglisht ose Turqisht
Të dijë të përdorë program financiar,
Të ketë makinë përbën avantazh

Detyrat kryesore
Të bëjë koordinimin mes kompanisë dhe zyrës së kontabilitetit,
Të ndjekë gjendjet e inventarit në magazinë,
Të bëjë fatura dhe të ndjekë gjendjen e klientëve,
Mbajtja dhe ruajtja e rregullt e dokumentacionit financiar të kompanisë

Vendi i punës- Vorë

Të interesuarit të dërgojnë aplikimin nëpërmjet Anegino-s!
Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar