Kërkohet edukatore kopshti

Kodi i Njoftimit: #3133      Data e Njoftimit: 15.08.2019

Call Center   (#NTM676)

  +355 69 707 0820

Like our Facebook Page
Kopshti kolopuçat kërkon të punësoje edukatore.
Kriteret: 
Të ketë arsimin parashkollor(avantazh)
Të kete eksperiencë pune
Të jetë e komunikueshme dhe e dashur me fëmijet 
Mosha 25-45 vjec 
Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar