Kerkohet Asistent/e zyre ne Tirane

Kodi i Njoftimit: #4800      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Ne dyqanin ku biznesi jone zhvillon aktivitetin e tij kerkojme nje asistet/e zyre.

Kriteret:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohje e mire e gjuhes angleze/ italiane perbejne perparesi.
-Duhet ti pelqej puna dinamike.


Ofrohet:
Pages shume e kenaqshme.


Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar