Kerkohet Asistent/e Menaxher/e

Kodi i Njoftimit: #4402      Data e Njoftimit: 18.09.2021

Qyteti: Tiranë


Kriteret:
Te kete eksperience te meparshme
Te jete e komunikueshme
Te kete aftesi ne perdorimin e programeve Word dhe Excel
Te kete aftesi shume te mira ne anglisht
Perben avantazh njohuria e gjuhes gjermane

Aplikantet jane te lutur te dergojne CV ne emailin: aas.consultancy2013@gmail.com ose ne numrin 0692265301

Armela   (#NMT272)

  aas.consultancy2013@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar