Kerkohet Agjent/e Imobiliar/e

Kodi i Njoftimit: #3782      Data e Njoftimit: 26.09.2020

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 1 Lekë


Anza Home Real Estate , e cila operon ne tregun e Pasurive te Paluajtshme, kerkon Agjent/e Imobiliar/e me eksperience pune te meparshme.

Kualifikime dhe aftesi te kerkuara :
1. Aftesi shume te mira komunikative dhe negociuese.
2. Eksperience pune e meparshme ne tregun e Pasurive te Paluajtshme .
3. Perdorimi i programeve baze kompjuterike.
3. Fleksibilitet ne orare.
4. Njohja e gjuhes se huaj perben avantazh.

Ofrojme:
1. Kontrate pune sipas legjislacionit ne fuqi.
2. Siguracione te mbuluara nga kompania.
3. Ambjent pune komod.
4. Page e kenaqshme.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV ne adresen e emailit : Anza2home@gmail.com ose ne whatsapp ne nr : +355699822224

Juna Ba5i   (#NDD285)

  junabaci@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar