Kerkohen punonjes ndertimi, pastruese, shofera kamioni

Kodi i Njoftimit: #4038      Data e Njoftimit: 01.03.2021

Qyteti: Tiranë


Kerkohen pastruese, asistente per pastrimin e pishinave, punonjes ndertimi per profile te ndryshme hekurlidhes, suvatim, gips etj dhe shofera kamioni ne Malte.
CEL: 0699640000

punesimeeurope   (#NZA653)

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar