Njoftime.NET

KERKOHEN OPERATORE TELEFONIKE

Kodi i Njoftimit: #3288      Data e Njoftimit: 16.11.2019

CONTACT TRADE CENTER   (#CZP651)

  0699566434

  0699566434

  ctc.tirana@evo-net.eu

Like our Facebook Page
Contact Trade Center ofron mundësi punësimi duke i dhënë përparësi personave dinamikë dhe ambiciozë për të zhvilluar aftësitë e tyre profesionale.
Punesojme kandidatë që zotërojnë gjuhën italiane për t’u bërë pjese e skuadrës tonë.

Kerkojme:
-Njohje te mire te gjuhes italiane
-Disponibilitet part-time
-Ekperienca perben prioritet

Ofrojme:
-Page te kenaqshme
-Kontrate te rregullt pune
-Bonuse sfiduese mbi shitjet
-Mjedis dinamik dhe bashkepunues

Na kontaktoni ne numrin tone:0699566434 ose dergoni CV ne ctc.tirana@evo-net.eu
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar