Kerkohen operator/e Telefonik per sekretari telefonike ne gjuhen italiane

Kodi i Njoftimit: #4885      Data e Njoftimit: 30.01.2023

Sanraffaelesupporto   (#NKV862)

  hr@sanraffaelesupporto.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Kerkohen operator/e Telefonik per sekretari telefonike ne gjuhen italiane

Kerkohen operator/e Telefonik per sherbim klienti dhe sekretari telefonike ne gjuhen Italiane ne sektorin Mjekesor. Kerkohet niveli i gjuhes ITALIANE B2-C1
Page (+ siguracione) + BONUSE deri ne 2 milion leke !

- PUNA eshte full time vetem nga zyra
- Super rritje profesionale
- Trajnime te vazhdueshme 
- Orari 10:00 - 18:30

Nese jeni nje operator Telefonik kembengules i cili komunikon shume mire italisht dhe ke sukses ne fushen tende edhe nese nuk ke eksperience ne fushen mjekesore eja te behesh lider ne kete sektor. Gjithashtu pozicioni i punes eshte i pershtatshem edhe per studente apo ish studente te universitetit te mjekesise. 

Na dergoni CV ne whatsapp ose ne emailin hr@sanraffaelesupporto.com


 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar