Kavaje kerkohet Arketare

Kodi i Njoftimit: #4251      Data e Njoftimit: 10.06.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Kavajë


Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Arketareje ne Kavaje. 

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
1.Te kete mbaruar studimet e larta 
2.Mosha e preferuar 23+ 
3.Eksperienca te meparshme perbejne avantazh 
4.Preferohet nga zona Plazhit, Golemit ose Kavajes 
5.Te njohe nje nga programet financiare dhe Excel-in
6.Te jete person korrekt, I besueshem dhe I organizuar.

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues,

 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar