Karrige tenda çadra per dasma dhe evente 0676658901

Kodi i Njoftimit: #4367      Data e Njoftimit: 18.11.2022

Çadra karrige tavolina me qera   (#NHR471)

  gjegjievent@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 10 Lekë


Tenda 
cadra 
tavolina me mbulesa 
karrige me mbulesa 
stola
ndriçim profesional 
dekor per dasma dhe evente 
Ju mirepresim : 
0676658901
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar