Karrige tenda çadra me qera

Kodi i Njoftimit: #4416      Data e Njoftimit: 18.11.2022

Çadra karrige tavolina me qera   (#NHR471)

  gjegjievent@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 10 Lekë


Tenda 
tavolina 
karrige 
çadra 
stola 
dekor 
per dasma dhe evente 

instagram: gjegji_event
email: gjegjievent@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar