Kamarier ne Yacht Club. Paga 1690 $

Kodi i Njoftimit: #4748      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim me eficenca shumefishe.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin Kamarier ne Yacht Club në bordin e krocerave të kompanise MSC duhet te permbushni kriteret si me poshte:

Kriteret:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohje shume e mire e gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
- Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje

Page eshte 1690 $ neto ne muaj .
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.


Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 067203061 .
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar