Njoftime.NET

JEPET ME QERA LOKAL!

Kodi i Njoftimit: #3248      Data e Njoftimit: 07.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696697301

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Jepet me Qera Lokal me sipërfaqe të brendshme 65 m2 si dhe 75m2 siperfaqe e jashtme e cila është e organizuar me tavolina dhe karrige, gjelbërim të mjaftueshëm si dhe ndriçim. Biznes i ngritur! Lokali është në aktivitet si dhe ndoshet në një zonë shumë të preferuar dhe populluar. Çmimi është 1000Euro/muaji (vetëm për sipërfaqen e brendshme të tij). Të interesuarit të kontaktojnë në nr tel. 0696697301.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar