Njoftime.NET

Jepet me qera Ambjent Per Zyra!!

Kodi i Njoftimit: #3279      Data e Njoftimit: 15.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  682084206

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Jepet me qera Ambjent per Zyra te Rruga e Prizrenit! Ndodhet ne katin e 5 te nderteses dhe eshte 80 m2. Ështe ne Pozicion favorizues per Aktivitete Biznesi. Per me shume informacion na kontaktoni!! ID: DH141019-01
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar