Jepen 2 dyqan ose zyra me qera ne Ali Demi

Kodi i Njoftimit: #3498      Data e Njoftimit: 21.07.2021

Alban   (#NUY937)

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 250 Lekë


OFERTE!!!Jepen  me qera 2 ambiente ne Ali Demi prane shkolles 1 Maj perball me bar Oslo.Nje eshte eshte 40 meter katror dhe nje 30 meter te pajisur me tualet dhe me vitrine xhami.Mund te perdoren si dyqan ose si zyre.Per me teper telefononi ne nr 0695386338 si dhe ne WhatsApp
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar