Njoftime.NET

Japim Shërbim për Kondicionerë

Kodi i Njoftimit: #138      Data e Njoftimit: 13.04.2019

Keri   (#NGD458)

  +355675552413

Like our Facebook Page
Ofrojmë shërbim, montim dhe çmontim kondicionerësh në shtëpi dhe zyra nga ana e ekipit tonë profesional. Bëjmë riparim kondicioneri, mirëmbajtje kondicioneri, mbushje kondicioneri me gaz.

Për më shumë informacion na telefononi!
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar