Njoftime.NET

ITALISHT KURSE

Kodi i Njoftimit: #3429      Data e Njoftimit: 09.12.2019

Oneda Mulla   (#NSS741)

  +355672420845

  onedamulla@hotmail.com

Like our Facebook Page
Ofrohen kurse te gjuhes ITALIANE per te gjitha moshat dhe te gjitha nivelet. Pervoje shumevjecare ne mesimdhenie si ne Europe ashtu dhe ne Shqiperi. Materiale didaktike cilesore. Pergatisim per diplomat dhe certifikatat e njohjes, studime jashte, punesim,provime etj Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, stacioni I fundit i Lanes.
Nr kontakti: 672420845
E-mail: onedamulla@hotmail.com
Cmimet per individual: 1000Al/ora
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar