Kerkohet Inxhinier Mekanik ne tragete/krocere

Kodi i Njoftimit: #4727      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin inxhinier mekanik në bordin e trageteve/krocerave duhet te permbushni kriteret si me poshte:

-Diplome ne inxhinieri mekanike
-Njohje shume e mire e gjuhes angleze/ italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
-Mosha 21-45 vjec.


Ofrohet:
Paga duke nisur nga 1200 $-1400$ neto
Kontrate pune 4-6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com  ose telefononi ne nr. 0672030670 / 067203061 .

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar