Instruktor vallezimi.

Kodi i Njoftimit: #4644      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Funksioni kryesor i instruktorit të vallëzimit është të udhëheqë individualisht klasa kërcimi si pjesë e ekipit të Argëtimit dhe të shoqërohet me të ftuarit në mënyrë që t'i argëtojë ata gjatë gjithë lundrimit.

KUALIFIKIMET (aftësitë, kompetencat, përvoja)
•Të zotërojë rrjedhshëm anglishten të paktën 2 gjuhë të tjera evropiane (italisht, portugalisht, gjermanisht, spanjisht dhe frëngjisht);

•Diplomë të shkollës së mesme;

•Përvojë dhe ekspertizë e dëshmuar si Instruktor kërcimi (mashkull ose femër) në një mjedis të ngjashëm pune në det ose në toke

•Aftësi për të kryer dhe udhëhequr klasa kërcimi në: Karaibe, Latine, Ballroom, Valle Braziliane dhe Të ndryshme;

•Të ketë aftësi për të udhëhequr dhe orët e palestrës dhe kërcimit në gjuhët e mëposhtme: Anglisht, Italisht, Spanjisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Portugez;

•Aftësia për të komunikuar lehtësisht në të gjitha gjuhët e mësipërme është një plus i rëndësishëm;

•Aftësia për të argëtuar, komunikuar dhe socializuar me persona të të gjitha kombësive dhe të gjitha moshave dhe prejardhjeve.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar