Njoftime.NET

Homeplus Albania po rekruton agjente terreni në fushën e pasurive të patundshme.

Kodi i Njoftimit: #2882      Data e Njoftimit: 04.04.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Detyrat
 1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve.
 2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me pronarë apo administratorë.
 3. Organizimi i vizitave në pronë, përshkrimi dhe fotografimi i ambienteve që merren në menaxhim.
 4. Plotësimi i formularëve përkates per cdo pronë, mbledhja e dokumentave dhe dorëzimi i tyre në zyrë.
 5. Shoqërimi i klientëve në pronë.
 6. Në këtë pozicion pune aplikohet minimumi i kontakteve dhe kontratave ne baze ditore.
 
Kualifikimet dhe kërkesat
 1. Të ketë përvojë punë në fushën e shitjeve në terren.
 2. Të punojnë në mënyrë të pavarur ne terren.
 3. Të jetë i vetëorganizuar.
 4. Të ketë aftësi negociuese dhe komunikimi.
 5. Të jetë i përkushtuar dhe i motivuar.
 6. Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të programeve bazë kompjuterike.
 7. Të jetë mbi 21 vjec.
 
Dergoni CV per kete pozicion ne info@homeplus.al
Vetem kanditatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar