Homeplus Albania Kërkon të punësojë Agjent terreni, djem&vajza!

Kodi i Njoftimit: #3211      Data e Njoftimit: 27.09.2019
Homeplus Albania
Kërkon të punësojë Agjent terreni, djem & Vajza, me apo pa eksperiencë!
Korrektësi, vendosmëri, besueshmëri dhe ambicje vetëm kaq duhet për t'u bërë pjesë e jona!
Për të gjithë JU-RROGË FIKSE dhe %.
Të interesuarit të dergojnë cv në: http://www.homeplus.al/ si dhe na kontaktoni në 0696697301.

 

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696697301

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar