Njoftime.NET

HEC Treska Kërkon Inxhinier Elektrik

Kodi i Njoftimit: #1474      Data e Njoftimit: 11.01.2018
HEC Treska Kërkon të punësojë Inxhinier Elektrik

Kandidatët duhet ;
Të ketë përvojë pune 5 vjeçare.
Të ketë njohuri shumë të mira të kompjuterit dhe të anglishtes,

Të interesuarit të kontaktojnë në 0684038031 & 0682047956


Adresa: Blv. “Bajram Curri”, Godina 8/1, mbrapa pallateve Agimi

  0684038031

  0682047956

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar