Guest Service ne Yacht Club ne krocere

Kodi i Njoftimit: #4749      Data e Njoftimit: 27.03.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin Guest Service ne Yacht Club luksoz në bordin e krocerave të kompanise MSC duhet te permbushni kriteret si me poshte:

Kriteret:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohje shume e mire e gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
- Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje

Pergjegjesite kryesore :
• Mirëpret turistet me një prirje të ngrohtë dhe miqësore
• Siguron informacion dhe ndihmë të përgjithshme për turistet
• U përgjigjet telefonatave dhe kërkesave të turisteve në kohe dhe mënyrë profesionale
• Trajton menjëherë ankesat e turisteve
• Kryen të gjitha detyrat e nevojshme administrative
• Menaxhon një sërë transaksionesh financiare: depozitimin e parave të gatshme në llogarinë e mysafirit, transaksionet me kartë krediti

Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Pagesa shume te kenaqshme.

Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.


Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne 
crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 067203061 .
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar