Njoftime.NET

Golf 5 Automat Look GTI

Kodi i Njoftimit: #460      Data e Njoftimit: 11.08.2017

  0675548929

Like our Facebook Page
Golf 5 2.0 look GTi (dhjetor 2006 ) me 196.000 km të kaluara, origjinale. Me kambio automatike, DSG disqe sportiv 17. me goma sportive 80%, baxha e zezë e lyer. Dritat Xseno + frexhat. Xhama të errët origjinalë të pasmit 30% Të katër xhamat elektrikë, me katër dyer, me kondicioner e sapo mbushur me gaz dhe mjaft ekonomike. Bateri të re plus sherbime të kryera, vaj filtra. Shenja të lehta. Letra të paguara deri në Maj 2018.
Çmimi : 5.555 Euro
Për më shumë detaje ju lutem më kontaktoni në 0675548929
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar