Njoftime.NET

G.S.E SECURITY kerkon te punesoje agjent/e marketingu/shitjeje

Kodi i Njoftimit: #2916      Data e Njoftimit: 15.04.2019

G.S.E SECURITY   (#CTJ557)

  00355676001777

  0035676001777

  info@gsesecurity.al

Like our Facebook Page
 
 Njoftim per agjente  marketing dhe shites/e

Ofrohet vend pune Agjent/e Marketingu. dhe shites/ene Qytetin e Vlores

 
-Te interesuarit/at duhet te kene eksperience ne fushen e shitjeve.
-Mban dhe koordinon kontaktet me klientet aktual.
-Eshte pergjegjes per mbarevajtjen e punes me klientet aktuale dhe ata te rinj.
-Identifikon dhe kontakton klientet e rinj.
-Kujdeset per kerkesat apo problematikat e klienteve.
-Zbaton programin dhe detyrat e caktuara.
-Respekton objektivat e vendosura.
-Te jete i/e besueshem, i/e pergjegjshem dhe te permbushe detyrimet e punes.
 
Pagesa Baze + Perqindje.
Dergoni CV me foto ne adresen  info@gsesecurity.al , per me teper info tel ne nr. +355676001777
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar