Njoftime.NET

G.S.E Security eshte ne kerkim te punonjesve te sherbimit

Kodi i Njoftimit: #2382      Data e Njoftimit: 13.06.2018

G.S.E SECURITY   (#CTJ557)

  00355676001777

  0035676001777

  info@gsesecurity.al

Like our Facebook Page
Ofrohet vend pune Punonjes Sherbimi/Grup i Gatshem.
 
Te interesuarit duhet te jene te pajisur me certifikate per punonjes sherbimi (Licence) ose te kene aplikuar prane  Drejtorive te Policise se Qarqeve per tu pajisur me certifikate per punonjes sherbimi.
Pozicioni i punes ofrohet ne qytetin e Tiranes, Durresit, Vores dhe Vlores.
 
Dergoni CV ne adresen marketing@gsesecurity.al
 
Per me teper info tel ne nr. +355676001777.
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar