Njoftime.NET

G.S.E Security eshte ne kerkim te agjenteve te marketingut/shitje

Kodi i Njoftimit: #2381      Data e Njoftimit: 13.06.2018
G.S.E Security eshte ne ekrkim te agjenteve te marketingut me ose pa eksperience te meparshme

Pergjegjesite:
- Mban dhe koordinon kontaktet me klientet aktual.
- Eshte pergjegjes per mbarevajtjen e punes me klientet aktual dhe ata te rinj
- Identifikon dhe kontakton klientet  rinj
- Kujdeset per kerkesat apo problematikat e klienteve
- Zbaton rpogramin dhe detyrat e caktuara
- Respekton objektivat e vendosura
- Te jete i/e besueshem, i/e pergjegjshem dhe te permbushe detyrimet e punes.

Pagesa Baze+Perqindje
Dergoni CV me foto,bashkengjitur leter motivimi,ne adresen info@gsesecurity.al, per me teper info telefononi ne nurmrin 0676001777.

 

G.S.E SECURITY   (#CTJ557)

  00355676001777

  0035676001777

  info@gsesecurity.al

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar